16 iunie 2009

ROMANIA

Am ajuns acasa, in sfarsit. Am ajuns in Romania in data de 6 iunie, sambata seara.
Era deja joi, 4 iunie, si ne intrebam daca putem pleca sau nu, avand in vedere ca am fost foarte racita si mi-am pierdut vocea total. Gyury a fost racit inaintea mea. Cand incepeam sa tusesc, nu ma mai puteam opri. A fost cumplit. Imi era frica sa nu se imbolnaveasca si puiutul, asta mai lipsea. Bagajele erau pregatite, totul era impachetat, asa ca teoretic nu exista nici un impediment.
Vineri dimineata, in 5 iunie, am pornit la drum, dar am plecat tare tarziu. Am ajuns la portul din Trelleborg in ultimele minute, masina noastra a fost ultima imbarcata pe vapor. Foarte stresati am fost pe drum inspre port. Daca nu prindeam vaporul pt. care ne luasem bilet, mai trebuia sa asteptam 6 ore pana la urmatorul vapor. Nu era problema pt. noi, dar era groaznic pt. Caesar.
Tin sa precizez ca puiutul nostru a fost foarte cuminte pe tot parcursul calatoriei. Mai tot timpul a dormit, iar cand a fost treaz a stat cuminte in scaunul de masina si a privit pe geam. Mi-a fost destul de greu sa il alaptez in masina, dar m-am descurcat binisor zic eu, baiatul a fost multumit.
Dupa ce am ajuns in Romania am stat cateva zile la Timisoara, la mama lui Gyury, unde Caesar a cunoscut-o pe buni, dupa care am venit la Lugoj, la parintii mei, unde a revazut-o pe Mica (mama mea) si l-a intalnit pt. prima oara pe Dodo (tatal meu). Tuturor le este tare drag, iar in ochii tatalui meu vad ceva ce nu am vazut niciodata...o duiosie de nedescris.
Si-a cunoscut si viitorii nasi, pe Viorela si pe Luci si mi se pare ca ii simpatizeaza tare mult.
Caesar e extrem de sociabil si de vesel, le zambeste tuturor :-) Toti sunt fascinati de cat e de zambaret. S-a acomodat f. bine aici, ii place si la Timisoara si la Lugoj. Si eu imi faceam atatea probleme!
A vorbit mama cu un medic pediatru sa mergem sa il cantarim si sa il masuram pe Caesar, abia astept sa vad cat a mai crescut.
Ieri, in 15 iunie, a fost prima data cand si-a bagat degetele de la picior in gurita :-)
Cam atat pt. azi, sper sa ajung sa scriu mai des.
O vara placuta urez tuturor celor care citesc aceste randuri!