12 decembrie 2009

UPDATE

Caesar are propria lui masinuta acum :-) Un VOLVO XC60, un nou model de SUV de la Volvo. E cu telecomanda, i se aprind si farurile, si stopurile, si girofarul. Ii place mult de tot.
E din ce in ce mai rapid si mai vioi, vrea sa descopere si sa experimenteze cat mai multe, dar si sa fie dupa "ma-ma-ma" (asa ma striga el).

Pana nu demult, Gyury era "papa" si eu eram "em" :-)

Basescu a castigat turul II, cu aprox. 70.000 voturi in plus fata de Geoana, inca nu s-a clarificat situatia definitv. TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA. PSD-ul a depus tot soiul de contestatii si de "dovezi" de frauda etc. De asta e nevoie acum cand economia e cum e in Romania. S-a dispus de la Curtea Constitutionala renumararea voturilor nule din toata tara, la Biroul Electoral Central (adica la Bucuresti).

"Reprezentanţii Biroului Electoral Central (BEC) au întrerupt azi, la prânz, renumărarea buletinelor de vot declarate nule, din cauza oboselii, dat fiind că au lucrat pe tot parcursul nopţii, urmând să reia procedura mâine dimineaţă. Membrii BEC au numărat până la ora 14:00, 70.000 de voturi nule, din cele 138.000. Dintre acestea, 629 de voturi valabil exprimate au fost pentru Traian Băsescu şi 552 pentru Mircea Geoană, după verificarea buletinelor de vot declarate nule în 24 de judeţe."

Cu alte cuvinte...Basescu va aduna si mai multe voturi!