18 aprilie 2008

Precizare

Astazi mi-am permis sa dorm putin mai mult si ma simt destul de odihnita, desi am acumulat multa oboseala in ultima vreme. Febra musculara care aproape ca nu-mi permitea sa ma misc a disparut dupa cele 2 ture de antrenament de aseara :-)

Ma bucur ca imi scrieti si ca incercati sa imi dati sfaturi cat mai bune!

In legatura cu "dieta" mea (daca se poate numi asa), pot sa spun ca nu e deloc "drastica". Nu ma infometez, mananc de toate, dar in cantitati mai mici decat inainte. Am tot auzit ca e usor sa slabesti, insa e greu sa te mentii. Ei, pot sa spun ca eu nu am reusit niciodata sa slabesc.
Asadar motivul pentru care am pornit atat de hotarata de data asta este sa reusesc macar acum. De aceea combin regimul cu sport, iar daca ma simt slabita (ceea ce nu s-a intamplat pana acum), iau o tableta de multi-vitamine si gata. Am plecat pe acest drum cu gandul ca daca ma ajuta D-zeu sa slabesc, nu ma voi "culca pe lauri" nici cand ajung la 65 de kg. Ar insemna sa imi bat joc de mine si de munca mea.
In legatura cu alegerea capsulelor de Xenical pot spune urmatoarele: m-am documentat amanuntit, am citit mult despre diverse medicamente si am ales tocmai Xenical-ul pentru ca NU reduce apetitul, ci actioneaza local, la nivel intestinal. Celelalte tablete de care am citit actioneaza asupra SISTEMULUI NERVOS CENTRAL, inhiband centrul foamei. Ori intentia mea nu este nicidecum sa imi "pacalesc" creierul. Cu Xenical imi ajut colonul sa elimine 30% din grasimile consumate, in loc sa le las sa se absoarba in organism. Atat de simplu e.

Acum sunt la servici, mai stau inca vreo 3 ore, dupa care merg acasa sa fac curatenie si sa spal haine. In timp ce rufele vor fi in masina de spalat am timp sa fac sport.

Cam atat deocamdata.